Sådan tjener man penge på en have-blog

You are currently viewing Sådan tjener man penge på en have-blog

Overvejer du at starte en blog, så er det forhåbentligt mest ud fra interesse frem for en ide om at tjene penge.

Ikke fordi det ikke er muligt at tjene penge på at skrive en blog, men fordi det bliver langt sjovere hvis du rent faktisk også er interesseret i det du skriver om.

Her kan du læse om hvordan man tjener penge på en have-blog.

Hav tålmodighed

Du tjener selvfølgelig ikke penge på at have tålmodighed i sig selv, men for at komme derhen hvor du tjener penge, så er tålmodighed et vigtigt redskab. For at kunne tjene penge på din have-blog kræver det nemlig at du har en trofast læserskare, og for at få det, så skal du have skrevet en lang række brugbare indlæg, og have opbygget et kendskab til din blog, og det tager tid. 

Derfor er tålmodighed et vigtigt redskab. Inden du får en masse læsere skal du nemlig regne med at bruge lang tid på at skrive en helt masse gode artikler, optimere din hjemmeside, og evt. sørge for at lave en masse god SEO osv. 

Disse ting kan du tjene penge på

Når du har en have-blog så er der flere forskellige ting du kan tjene penge på. Du kan f.eks. have noget udvalgt indhold der koster penge at få adgang til, og hvis dit gratis indhold er godt nok, så vil de fleste også være villige til at betale for mere. Det kan også være kurser du sælger, eller særlige abonnementer på ekstra viden osv. 

Der er to ting der er meget populært at tjene penge på når man har en blog: 

  • Annoncer
  • Affiliate marketing

Den første giver næsten sig selv. Du har annoncer på din hjemmeside, og du tjener penge når en læser klikker på dem.

Affiliate marketing kræver lidt mere – så det har vi skrevet et helt afsnit om.

Tjen penge på Affiliate marketing

Affiliate marketing er en form for blanding mellem reklame og en anbefaling. Du tjener penge ved at dine læsere klikker sig videre, og evt. køber det produkt du reklamerer for, eller anbefaler.

Der er dog rigtig mange som ønsker at tjene penge på hurtig affiliate marketing, og derfor er der også stor konkurrence på markedet. Hvis du gerne vil tjene penge på området så kræver det altså at du er dygtig.

Hvis du vælger et område der i forvejen handler om det du skriver om på din blog er der større mulighed for at tjene penge.

Du vil helt sikkert hellere have gode råd om computerhjælp fra en skribent på en IT-blog, end du vil af os her på havebloggen. Til gengæld ville du på en have-blog kunne tjene flere penge på at anbefale vandingssystemer end valg af vinterdæk. 

Leave a Reply