Byg et klassisk arkitekttegnet træhus og kom tættere på naturen

Leder du efter den perfekte løsning til nybyggeriet, hvor du både kommer tættere på naturen og samtidig passer bedst muligt på omgivelserne? Et klassisk træhus kan gå i et med de naturlige omgivelser og hvis du vælger at få tegnet et passivhus, så vælger du en super lav energi løsning, der er bæredygtig til fordel for både dig og omgivelserne omkring dig. Med et passiv hus passer du på miljøet. kravene til opvarmningen af huset er minimalt og endnu mere bæredygtigt end de vanlige lavenergi huse. https://traehus.dk/ giver dig muligheden for en løsning der passer dig. Du kan selv være med til at skabe de detaljer du ønsker og endda til en fordelagtig pris. Her tegnes dit nye drømmehus sammen med dygtige arkitekter i træ, som kan formes efter dine ønsker. 

Et passiv hus nedbringer dine udgifter til det minimale 

Ved at investere i et passiv hus får du en løsning der også omtales som nul energi hus. Her anvendes der ingen energi udefra. Opvarmningen af huset sker ved hjælp af solceller på taget og bæredygtige naturligt isolerende materialer. Husets varmetab bliver derfor så minimalt som det overhovedet kan lade sig gøre, ved at anvende nøje overvejede materialer. Her vil der også være fokus på tætheden af huset, vinduer og døre samt en kontrolleret ventilation, der er med til at skabe det helt rette indeklima. Det er ikke kun en fordel for dig, men bestemt også en fordel for miljøet. Med et passiv hus har du ingen udgifter til varme og får i stedet et optimalt indeklima hvor udluftningen sker automatisk som en del af varmeproduktionen. 

Byg et bæredygtigt træ sommerhus 

Uanset om du leder efter en nybygger løsning til dit nye helårshus eller sommerhus, så hjælper Træhus dig til at finde den helt rette løsning. Særligt for sommerhuse er det nødvendigt at finde en skræddersyet løsning som giver dig det optimale frirum og et fristed væk fra hverdagens stress og jag. Kvaliteten skal være præcis lige så høj som for helårshuse og til trods for at det ikke nødvendigvis skal være af så stor en størrelse, så bør der stadig være et stort fokus på selv de helt små detaljer. Få et skræddersyet arkitekttegnet sommerhus i træ der går i et med omgivelser og opnå dine største drømme til fritidshuset som med stor glæde kan anvendes hele året. 

Leave a Reply