Elektriker Roskilde Døgnvagt – P. B. Nordic El-Service 51939300

You are currently viewing Elektriker Roskilde Døgnvagt – P. B. Nordic El-Service 51939300

Elektriker Døgnvagt Roskilde | P. B. Nordic El-service 51939300

Har du Brug for Akut Elektrikerhjælp?

Hurtig Hjælp i Roskilde og Omegn

Har du brug for en akut elektriker i Roskilde, Solrød Strand, Tune, Greve, Gadstrup, Lejre, Karlslunde, Ølstykke eller Viby Sjælland? Hos P. B. Nordic El-service er vi altid klar til at hjælpe dig med alle typer el-problemer, uanset tidspunktet på døgnet.

Almindelige El-Problemer Vi Løser

Vi håndterer mange forskellige el-problemer for både private og virksomheder. Her er nogle af de mest almindelige problemer, vi kan hjælpe med:

  • Strømafbrydelse: Har du mistet strømmen i dit hjem eller på din arbejdsplads? Vi er specialister i hurtigt at diagnosticere og løse årsagen til strømafbrydelsen. Besøg vores side om strømafbrydelser for mere information.
  • Køleskab virker ikke: Hvis dit køleskab ikke fungerer efter en strømafbrydelse, kan vi identificere og løse problemet. Læs mere om vores reparation af køleskabe.
  • Sprunget sikring: En sprunget sikring kan indikere overbelastning eller kortslutning i dit elektriske system. Vi skifter sikringen og sikrer, at dit system fungerer korrekt. Se vores side om sikringsudskiftning.
  • HPFI-relæ problemer: Hvis dit HPFI-relæ ikke vil genindkoble, kan det være farligt. Vi kan hurtigt udskifte eller reparere relæet for at sikre din sikkerhed. Find mere information om HPFI-relæ reparation.
  • Beskadiget kabel: Har du ved et uheld boret ind i et kabel? Dette kan føre til alvorlige problemer og bør repareres med det samme. Vi finder og reparerer det beskadigede kabel, så din installation fungerer korrekt igen. Læs om kabelreparationer.
  • Løse ledninger i tavlen: Løse ledninger i eltavlen kan føre til dårlig forbindelse og potentielle farer. Vi sikrer, at alle forbindelser er stramme og sikre. Se vores tjenester for eltavle reparation.
  • Kortslutning: Kortslutninger kan være farlige og forårsage brand. Vi finder årsagen til kortslutningen og reparerer den hurtigt og sikkert. Besøg vores side om kortslutningsreparation.
  • Vand i stik udenfor: Vand og elektricitet er en farlig kombination. Hvis du har vand i en udendørs stikkontakt, bør det løses med det samme. Vi sørger for, at stikkontakten er tør og sikker at bruge. Læs mere om reparation af udendørs stik.
  • Knister fra stikkontakter: Knister fra stikkontakter er et klart tegn på problemer. Dette kan føre til brand og bør tages alvorligt. Kontakt os straks, så vi kan finde og løse problemet. Se vores stikkontakt reparationstjenester.

Rammeaftaler for Andelsboligforeninger

Bor du i en andelsboligforening? Vi tilbyder fordelagtige rammeaftaler, der sikrer hurtig og effektiv service til fornuftige priser. En rammeaftale med os betyder, at du altid har adgang til pålidelige elektrikere, når behovet opstår, uden at skulle bekymre dig om uforudsete omkostninger.

Priser for Elektriker Døgnvagt

Vi forstår, at gennemsigtige priser er vigtige for vores kunder. Derfor tilbyder vi klare og konkurrencedygtige priser:

  • Elektriker Døgnvagt: 850 kr.
  • El-arbejde: 595 kr. pr. time.

Vi garanterer at være fremme inden for en time, så du hurtigt kan få løst dine el-problemer. Ring til os på 51939300 for hurtig og pålidelig el-service i Roskilde og omegn.

Kontakt os

Besøg vores hjemmeside for mere information og for at se hele vores serviceudbud: Elektriker Døgnvagt Roskilde.


At sikre, at dine el-installationer er i god stand, er afgørende for både sikkerhed og komfort i dit hjem eller din virksomhed. Vores autoriserede elektrikere er tilgængelige døgnet rundt for at hjælpe dig med alle dine elektriske behov. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, fra akutte reparationer til planlagt vedligeholdelse og installationer.

Områder vi Dækker

Vi tilbyder akut el-service i følgende områder:

Hvorfor Vælge P. B. Nordic El-service?

Der er mange grunde til at vælge P. B. Nordic El-service som din foretrukne elektriker:

  • Hurtig respons: Vi er hos dig inden for en time, uanset tidspunktet på døgnet.
  • Erfarne elektrikere: Vores team består af dygtige og erfarne fagfolk, der kan håndtere alle typer el-problemer.
  • Gennemsigtige priser: Vi tilbyder konkurrencedygtige og klare priser, så du ved, hvad du kan forvente.
  • Kundeservice i top: Vi sætter en ære i at levere fremragende kundeservice og sikre, at du er fuldt tilfreds med vores arbejde.

Besøg vores Hjemmeside

For mere information om vores ydelser og for at se, hvordan vi kan hjælpe dig, besøg vores hjemmeside: Elektriker Døgnvagt Roskilde.


P. B. Nordic El-service er din pålidelige partner, når det kommer til el-problemer. Kontakt os nu for hurtig og professionel hjælp, døgnet rundt. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra små reparationer til større installationer og sikrer, at dine el-installationer altid er i topform.

Leave a Reply